Hvad er Phytoterapi?

Hvad er Hormonterapi?

Phyto og Hormonterapi & behandling med lægeplanter

Phytoterapeut er en registreret beskyttet titel som henviser til, at jeg har gennemført en treårige uddannelse i komplementær behandling med speciale i lægeplanter på Urterskolen.

Ordet phytoterapi stammer fra det græske ord “Phyton”, som betyder lægeplante.

En phyterapeut anvender lægeplanter i behandling af klienter med sygdomme eller ubalancer i kroppen. Der anvendes gerne potente ekstrakter, sammen med tilskud af vitaminer, mineraler, fedtsyrer, mælkesyrebakterier samt gode råd til kost, motion og mentalt velvære, der kan skabe balance i organismen og en livsstilsændring, der forbedrer det fysiske og psykiske helbred.

Phytoterapi er vores ældste behandlingsmiddel og en stærk terapeutisk behandlingsform med brug af urter, der bygger på den nyeste evidens og forskning om planternes aktive indholdsstoffer og fysiologiske virkning, samt nutidens viden om sikkerhed, sygdomsforståelige, sundhedsfremme og forebyggelse.

Naturen er et apotek af urter og lægeplanter, og deres virkning bygger på generationers erfaringer gennem flere tusinde år, hvor man har udnyttet både næringsværdien af planterne og deres medicinske egenskaber, til at styrke kroppens medfødte evner til at genoprette kroppens funktioner, der forbedrer helbredet fysisk og psykisk.

Hormonterapi og Gynækologiske udfordringer

Hormonterapeut er en titel der henviser til, at jeg har gennemført en eksamineret 1 årig overbyggende uddannelse til Komplementær behandler i hormonterapi og gynækologiske udfordringer, ved Institut for Biologisk Medicin.

Jeg har fået en specialiseret viden i:

  • Hele hormonsystemets opbygning
  • Gynækologi og andre sygdomme, cirka 55 forskellige, relateret til dette spændende organsystem.
  • Hormonsystemets fortrædeligheder, og hvad kan vi med komplementær behandling – hvad kan vi ikke – med komplementære metoder.

 Jeg har fået viden om:

SYGDOMMENES KARAKTER

Den nationale og internationale litteratur om emnet

Forskningen og erfaringerne fra hele verden

Muligheder for støtteterapi til de forskellige sygdomme

Ernæringsterapi, herunder brugen af vitaminer, mineraler, aminosyrer, fedtsyrer, mælkesyrebakterier og beslægtede næringsstoffer samt brugen af mad som terapi.

Biologiske terapiformer – brugen af urteterapi, homøopati og beslægtede terapiformer.

Forskellige muligheder lige fra zoneterapi, kinesiologi, psykoterapi, kognitiv terapi, smerteterapi, lægemidler, kirurgiske muligheder etc.

Behandlingsprotokoller omkring hormonelle problematikker og gynækologiske udfordringer.

Phyto og Hormonterapi er et kraftfuldt middel til at styrke modstandsdygtigheden, øge vitaliteten og styrke kroppens medfødte evner til at genoprette kroppens funktioner…

Hvorfor Phyto og Hormonterapi

Phyto og Hormonterapi er et kraftfuldt middel til at styrke modstandsdygtigheden, øge vitaliteten og styrke kroppens medfødte evner til at genoprette kroppens funktioner, der forbedrer helbredet fysisk og psykisk samt skaber mere livskvalitet.

Videnskabelig forskning har dokumenteret at virkningen af forskellige lægeplanter opstår ved, at de aktive indholdsstoffer i planter indgår i et samspil med hinanden, der danner den terapeutiske effekt, er mild for kroppen og har langt færre bivirkninger end konventionel medicin

Hvorfor opstår sygdommen?

Det er ofte et samspil af flere forskellige faktorer, f.eks. dårlig livsstil med for lidt motion, forkerte bevægelser, usund mad, spiseforstyrrelser, mangel på vitaminer, mineraler, sunde fedtsyrer og mælkesyrebakterier, for mange stimulanser, medicin, mangel på søvn, følelse af utilstrækkelighed, lavt selvværd, manglende evne til at sige fra, stress, depression etc.

Usund livsførelse og psykiske belastninger kan nedbryde kroppen, derfor er det vigtigt at årsagsforløse, ved at gå på jagt efter de vaner og følelser, der skaber ubalancen i organismen, for at genskabe balancen.

Mange mennesker i Danmark lider under dårlig helbredstilstand, både fysisk og psykisk, og har brug for hjælp til at forstå sammenhængen mellem livsstil og sundhedstilstand, og derefter få en række redskaber til at ændre vaner, samt urteterapeutisk behandling til at genoprette balancen i organismen.

Højt indtag af sukker, fedt, og kunstige tilsætningsstoffer, forarbejdede fødevarer, miljøforurening, stillesiddende arbejde, for lidt motion, udefrakommende krav, psykiske overbelastninger og traumer, kan ophobe toxiner i kroppen og skabe forstyrrelser i organismen, der kan udvikle kroniske sygdomme. Nogle af de kroniske sygdommen og livsstilssygdomme, der er tiltagende er f.eks. allergier, astma, leddegigt, forhøjet blodtryk, sukkersyge, PMS, stress, irritabel tyktarm, depression etc.

15 + 5 =

(+45) 61 16 92 48

Ebstrup Tværvej 13, 8600 Silkeborg

Infonaturligsund@gmail.com

Parkering foran huset og Bus nr. 31 fra Silkeborg Trafik Terminal Drewsensvej 5, 8600 Silkeborg